روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - قوورما شووراسی

قوورما شووراسی

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی آذربایجان شرقی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 6 آبان ماه ، 1390 21:22:54    موضوع مطلب: قوورما شووراسی پاسخ همراه با اعلان

قوورما شووراسی

قورماشووراسی از غذای سنتی بنیس است. قدیمی ها اغلب این غذا را درست می کردند. مواد آن عبارت بود از گوشت قوورما شده (که معمولا در پاییز صورت می گرفت و در کوپهای سفالی( کوزه ) نگه داری می شد) و تخم مرغ درسته و سبزی و کهکیک اوتی و چوبان کربیتی و سیب زمینی که آبش را ترید میکردند. معمولا هم در ساخسی چلمح (دیگ سفالی) می پختند.

من هنوز هم جایگاه این غذا را درک نکرده ام که این غذا متعلق به کدامیک از قشر به اصطلاح برخوردار، نیمه برخوردار یا آسیب پذیر بود؟


البته گفتنی است امروزه همه اقشار سالی یک یا دوبار به یاد ایام قدیم این غذای لذیذ را می پزند.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی آذربایجان شرقی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران