روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - خاتون

خاتون

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی آذربایجان شرقی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 6 آبان ماه ، 1390 21:41:22    موضوع مطلب: خاتون پاسخ همراه با اعلان

خاتون

خاتون اصطلاحی است که در ترکی (البته در بنیس) به اون کوکه ای (فتیر) که از نان های سوخته درست میکنند اطلاق می شد. البته وجه تسمیه اش را نمی دانم.اون نان های که به تنور نمی چسبیدند و می افتادند تو تنور و نیمه سوخته می شدند. بعد از اتمام کار نان پختن اون نون ها رو به گمانم کوت چورحی هم می گفتند تو ظرف خیس می کردند و دوباره خمیر می کردند و به حالت کیک در می آوردند می پختند که بهش خاتون گفته می شد. البته این خاتون خیلی طرفدار نداشت. ولی خود کوکه که با خمیر اوریجینال پخته میشد با کلی مغز گردو و بادم و کنجد هنوز هم طرفدار دارد.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی آذربایجان شرقی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران