روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - خمیر چورح

خمیر چورح

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی آذربایجان شرقی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 6 آبان ماه ، 1390 21:42:23    موضوع مطلب: خمیر چورح پاسخ همراه با اعلان

خمیر چورح

چورح یاباخ (نان پختن) در بنیس برای خود پروسه ای داشت. هر خانواده حداقل سالی دوبار بساط تنور (تندیر) و خمیر را به راه می انداخت. اکثر خانه ها یک مطبخ داشتند. ولی بعید می دانم که دیگر در خانه های بنیس مطبخی مانده باشد. (البته یکی دوتا سراغ دارم) فکر می کنم مهم ترین قسمت کار رزرو نوبت از تیم سه نفری خمیر چورحچی ها بود. واقعا کار آسانی نبود. نمی دانم واقعا سرشان شلوغ بود یا شکم سیری می آمدند!! خیلی دیر نوبت می دادند. دستمزد خوبی هم میگرفتند. انعام های خوبی هم می گرفتند! خدایی کارشان سخت بود. این سه نفر عبارت بودند از وردنه چی- آچان - یاپان و چند نفر دیگر که کارهای متفرقه را انجام می دادند. چه نان هایی! هنوز مزه آن را به یاد دارم. مخصوصا با غذاهایی که باید نان ترید کنی محشر بود مثل آبگوشت -آب دوغ خیار - کالاجوش- کله پاچه و ...

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی آذربایجان شرقی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران