روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - برنج كاسه اي آذري

برنج كاسه اي آذري

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی آذربایجان شرقی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: شنبه، 3 دي ماه ، 1390 23:35:55    موضوع مطلب: برنج كاسه اي آذري پاسخ همراه با اعلان

برنج كاسه اي آذري

مواد لازم:برنج3 پيمانه
ذرت 1 پيمانه
نخودفرنگي 1پيمانه
هويج خردشده 2 عدد
گوشت مرغ 250 گرم
زرشك 2 قاشق غذاخوري
خلال بادام(يا پسته شامي) 2 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده 2 عدد
نمك وفلفل واوديه و روغن به مقدار لازم
طرز تهيه:
پياز را سرخ مي كنيم.كمي زعفران مي زنيم وبرنج خام خيس خورده را (بدون اب) به ان اضافه مي كنيم..تخم گشنيز، زرچوبه ودارچين وپودر كاري را اضافه مي كنيم وكمي نمك اضافه كرده و3 دقيقه تفت مي دهيم.كمي روغن اضافه كرده سپس هويج آب پز،نخودفرنگي وذرت را اضافه مي كنيم(درصورت دلخواه قارچ وفلفل سبز نيز مي توان اضافه كرد).سپس كمي از خلال بادام (يا پسته شامي) وزرشك را افزوده ،3 ليوان آب مي ريزيم ومي گذاريم نسبتا بپزد.بعد در يك كاسه بزرگ چرب شده كمي زرشك وبادام ريخته وسپس لايه لايه برنج و مرغ را اضافه مي كنيم مي توانيم رويش پادام ريخته يا با سيب زميني رنده شده رويش را بپوشانيم.سپس بدون فويل (ودر صورتيكه رويش را با سيب زميني يا بادام نپوشانده ايم با فويل) در فر 180 درجه به مدت نيم ساعت مي پزيم.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی آذربایجان شرقی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران