نحوه ی تهیه کشک و قره قروت و دوغ محلی در روستا
کشک و بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در شمال ایران است اما خیلی از ما چگونگی تهیه ی کشک از شیر را نمی دانیم.در روستای وطن کشک و قره قروت و...طی فرایند بسیار پیچیده و جالبی تهیه می شود .برای مشاهده فرایند تهیه کشک و قره قروت و کره محلی و دوغ محلی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
بقیه مطلب را در آدرس زیر مطالعه نمائید:
vatanvillage.blogfa.com/post/78
براي آموزش نحوه معرفي وبلاگ و سايت خود اينجا راكليك نمائيد
ارسال خبر براي سايت | ارتباط با ما | معرفي سايت و وبلاگ |
![]() |
![]() |
![]() |